Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - mackanvga

Sidor: [1] 2 3
1
För att jag måste ha hela nosen på lådan, är inte samma nos på b14.

3
yes det ska jag göra! :)

4
Ingen som vet hur man gör? Känns segt att behöva köpa sig en 340 drivlina till..

5
Ja det står vad jag söker! Helst nära Alingsås,Borås Göteborg!

6
Jo, men som jag förstått så är diffen annorlunda längd på, mellan m47 och m45?  Och sen är ju min låda skrot nu :p har typ knäckt en kugg där i när jag försökt få bort axeln från lådan :p 

7
Ja altså jag kan inte ta den lådan och vill inte, för det är bara 4vxl :p har m47r på b14 karossen

8
Men jag måste ha hela paketet till b14 bilen då jag ska ha rödblocl, måste ju ha med hela kardan inklusive delen som sitter med 13ons på lådan :p

9
Är ju kardanröret som ska loss från lådan :)

10
Japp, om du tänker på den sprinten till växel föraren på lådan, så ja :)

11
Alla bultar e borta, släppte på alla bultar och insxbultarna med inget lossnar :/

12
behöver hjälp! måste ju ta kardanen från min andra 340 med rödblock. hur får jag loss den från växellådan? har släppt på bultarna,och försöker dra isär den, men den lossnar inte, går ur 1cm sen tar det stopp.. sitter det ngn spärr som måste lossas??  och är det samma procedur på att få loss b14 kardanen från växellådan? hjälp behöves snabbt!

13
tjenna! säljer mina överblivna grejer nu, har en grön 343 kaross med 240 bakaxel -82 fräsch från rost. sen har jag brun inredning från samma kaross. en b14 motor komplett 800kr bvsa, sitter fördelare och förgasare på. är bud på grejerna, 343 karossen kan säljas billigt med andra papper typ 500:- skickar med plåtar,ramnummer,skyltar från en 87a.   bud på inredning. är inte dyr. grejerna finns i alingsås   pma eller messa/ring 0761744398

14
Drivlina/Växellåda / SV: Bmw bakaxel på volvo 340/360?
« skrivet: januari 08, 2013, 00:21:50  »
om ngn annan läser tråden och är sugen på bmw bakaxel, så har jag en e30 med kass motor"knack" dock bes o skat feb ut 2013 :)! sitter lamelldiff på den! :) säljer hela bilen för 2500 finns i alingsås! sitter 2st fällbara sportstolar i, säljes för 2000 om ni plockar ur dom själva ;)

15
ser fint ut! du vet inga fälgar som påminner om 240 turbo till 340? har det bak men passar ej fram :/ hehe jo snö var det här imorse med! då reste det sig i byxxan och drömmen kom fram i huvudet om att man kunde sätta sig i pärlan och ut o glida! men icke sa nicke, det får vänta ett tag till! :/

16
Givare,generator,lmm och smått ordnat idag!

17
Redan ordnat;) har inte kopplat in den men monterat i bilen :D

18
Inte en aning hur de blir på min 16v faktiskt :p vet att pumpen typ sitter på den djupa delen där olja lägger sig iaf :p

19
Ngn som är sugen på en 240 insprutshärva på sidan?:)

20
Japp :D är typ en cm från rakställd eller ngt :p blev stumm och rakställd pga hockeypuckar istället för kudde på ena sidan, :)

21
Tänkte så jag med :)men blev lättare inuti kupen :)

22
Haha då får jag åka dit och hämta flötmunken.. :)

23
Hehe grenröret lär ju glöda, men inte golvet hoppas jag :D

24
Jo det är klart :) ser ju de så med att slangarna inte kan bli trasiga inuti bilen typ, dom ligger fint i kanten så man inte trampar på dem, sen om de blir läkage så behövs ju en gnista för att tända elden, så jag har ju mig en stund på mig att vrida av nyckeln. :pp

25
Ja men då är det ju lugna puckar :)

26
Ja ungefär så jag tänkte med :) tror inte dom börjar läcka, och skulle dom göra det så märks det direkt :) och jag kan ju ha koll på dem så jag ser innan dom börjar läcka att slangen e skadad :)

27
Han är i Italien veckan ut just nu, så efter helgen ska jag nog kunna få fram nummer :) hade tänkt att köpa den till min,men jag vill ha modell bamse;)

28
Jag gör nog så att jag sätter retur i röret där man tankar, verkar väldigt simpelt :) jag har dragit mina slangar inuti bilen så jag kan ha koll på skicket på dom när jag kör e85 :)

29
Slitit ur massa inredning idag :) dragit nya bränsle ledningar,lackat och pillat :p saker händer..

30
Har ju ingen info om den tyvär, han köpte den på skroten, men den är iaf större än 13c :) och fräch inget glapp eller så, ska försöka fixa fram nummer på den :) så man kanske kan hitta modell :)

31
Börjar bli klart snart! Elen nästan klar :) ska fixa generator fäste i veckan, och få den att starta :) kanske blir att ha batteriet ifram ändå, fast på grenrörs sidan. Sen när jag vet att den startar så ska jag börja med kardan och den biten :)

32
Kompisen har en turbo i storlek med 16t typ, en garett som suttit på tysk diesel bil :) inte så mkt pengar har han tänkt för den :)

33
Ja :D blir väl google för min del då! :p

34
Den kabeln var till basen, nu batteriet:D  lmm är inte bland dom, inte vattentemp heller, men insugstemp, finns det på lh 2,4?? ;o finns inga mer kontakter :p

35
Lackat halva motorutrymmet:) rensat och tagit bort grejer där med :) ngn som vet vad dom kontakterna går till? 4st över ^^ 3 från under insuget och den andra kommer från kablarna vid starten.. :p

36
Nu var den i! Mycket bök, nu är det bara finliret kvar! Koppla bensinpump,nya bränsle slangar, el.. sen ska ju även kardan kortas och balkar monteras, mer bilder kommer!

37
Jävulstyg! Fick kapa ur kardantunnel ändå.. passa inte med en cm
.. :p.  Så blev motorfästena lite dålig passform,  så blir mkt slit...

38
Sen ska även ventil kåpa osv lackas vitt! Med svårt Volvo text :) och tänkte även lacka insprut, vad tycks om svart? Och sen tänkte jag lacka remhjul mettalic blåa :)

39
Sådär! Färdig för montering! Blir förhoppningsvis klart Imon, och start på söndag natt!

40
Har kortat den och kapat i tråget, blev bra :) vill bara hitta mig en bra tryckplatta nu innan jag sätter ihop allt :)

Sidor: [1] 2 3