Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Soulflylost

Sidor: [1]
1
Teknik / Bilen skorrar och skakar som om de vore obalans i däcken
« skrivet: februari 27, 2008, 23:52:42  »
Så nu ska jag gå in lite mer på ämnet.
Bilen går hur bra som helst till sen blir varm sen börjar de skorra och vibrera i hela bilen när man släpper gasen samt kör över gupp med högra hjulet. fenomenet känns endast vid få tillfällen under 80. och större delen av tiden över 80.
Hissade upp bilen och bytade sida på motorkuddarna.
såg även att Avgasystemet låg imot Motorbalken. höjdes till ca 2 mm från balken när jag bytte sida.. kudden som jag satte på Höger sida (sett innifrån kupén) ser väldigt ny ut. har även börjat få problem med avgasläckage sen den började skorra.

Såg även något annat som inte va som de skulle i motorutrymnet
''Burken'' som sitter under insuget.. plast grejen på den verkar ha Frätits sönder. ett flertal slangar från insuget samt en som går över motorn in under bilen på höger sida (sett innifrån kupén) Går ut/in i den.
Vad gör denna ''Burk''??

2
Övrigt / Skorrande ljud från bilen
« skrivet: februari 24, 2008, 22:29:52  »
Köpte en 360 idag, mycket nöjd med köpet
Dock så stötte jag på ett problem då det började ''Mala'' på höger sida bak på vägen hem, och de skorrar även till och de skakar i hela
bilen om man gasar upp från 700 - 1000 rpm, maler även som mest när jag motorbromsar från 2000 och neråt Någon som vet vad de kan vara?
Ljudet kommer alltid när jag släpper gasen och sällan medans jag gasar.
(funderade på om motorkuddarna är utslitna och motorn ''tar i'')
kan tillägga att bilen har stått ett tag.


Mvh Nicolai


Sidor: [1]