Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - xxyyzz

Sidor: [1]
1
Framvagn/Bakvagn / Kapa fjädrar
« skrivet: juni 04, 2015, 12:09:08  »
Har försökt söka på forumet ang detta men har inte riktigt hittat vad jag söker.

Jag tänkte försöka fixa sänkningen på min 360 nu under semestern, har 50 mm sänkningsblock liggandes som ska på och ska alltså sänka runt 50 mm även fram. Tänker kapa fjädrarna. Frågan är bara, hur mycket ska man kapa? 1.5 varv? 2 varv? Någon som kapat och har bilder och/eller mätningar på hur mycket det sänkt?

Har som sagt sökt på forumet men inte hittat något konkret, hjälp tack!! :)

2
Köpes / Framskärmar köpes
« skrivet: december 10, 2013, 00:33:22  »
Tänkte bara göra en liten koll, om det är någon som har ett par blåa (helst samma nyans som min bil) framskärmar de vill bli av med, så köper jag dem gärna, max 1000 kr :) Antingen om de finns i Södermanland/i närheten eller om säljaren kan tänka sig att skicka. Helst inget värre än lätt rost på dem.

Ska vara den gammel-nya modellen med blinkers på skärmen, se min tråd: http://www.300power.com/forum/index.php?topic=8232.0

3
Projekt / Fixning av krockad 360
« skrivet: maj 07, 2013, 12:27:41  »
Hej

Pontus heter jag, 21 år gammal. Har en 360 -83 ståendes hemma som är krockad i fronten, tänkte slänga upp en tråd där jag visar lite när jag fixar den. Tyvärr är reservdelsbilen vit och bilen som ska fixar är blå, så skärmarna kommer behöva lackas förr eller senare. Struntar dock i det till att börja med då jag vill ha en fungerande bil så fort som möjligt!

Jag kommer att ta reservdelar från en annan 360, det som ska bytas är:

*framskärmar
*kofångare
*belysning fram
*kylare
*grill

Och det är väl det jag kommer på nu.

Tänkte att jag slänger upp ett par bilder direkt, idag har jag faktiskt monterat den nya kylaren, så jag tog ett par bilder direkt.

Bilen som ska fixas:


Rerservdelsbilen:


Håll till godo, mer kommer vart efter saker blir klart :)

Sidor: [1]