Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Tysken

Sidor: [1]
1
Elsystem / Centrallås
« skrivet: juni 19, 2007, 10:40:00  »
Mitt C-lås fungerar inte på bakdörrarna...kompisen sa att det fanns en variant med c-lås som bara gick på framdörrarna (har en 4 drs)...fast, jag såg att det gick kablar till bakdörrarna, framdörrarnas c-lås-funktion är klanderfritt. Dags för lite felsökning...min fråga är: var sitter styrenheten till c-låset, har ngn annan haft det här felet? tacksam för tips...

2
Klotterplank / Funderingar om en GLT´s vidare öden...
« skrivet: juni 12, 2007, 09:43:09  »
Min 360 GLT-86 är fortfarande i org.skick, det enda som avviker är stereon och fälgarna. Den har ett par smärre fel som jag ska åtgärda...men samtidigt växer en lust fram att bygga om bilen lite grann. Funderar på att vikt-optimera den med plastrutor, skära ur reservhjulsbaljan, lätta dörrarna, bakluckan och motorhuven. Väghållningen behöver ses över...även om den klarar en lång kurva med ca 150 Km/h....med kraftig lutning  ;) Inredningen skulle också ur...ersättas med sportstolar fram.. Lika mkt som jag drömmer om en sån sleeper, förstår jag också mitt "ansvar" att behålla det härliga orgskicket på den...bara perfektionera allt, dvs, allt ska vara rent och blankt. Redan nu kollar ju många ägare av nyare Volvobilar ett par ggr när dom möter mig i trafiken...men jag har fortfaranade inte sett en endaste 300 här nere i Tyskland...en aha-upplevelse förra veckan var när en gammal gubbe kom i sin 240 GLT..han höll på att köra ner i diket när han skulle kolla....jag med för den delen...hehe. Vad tycker ni? Om det inte hade varit en GLT, hade jag förmodligen byggt om....men..orgskicket vinner i längden?

3
Säljes / 245 -91
« skrivet: juni 05, 2007, 08:46:10  »
Min kollega ska sälja sin 245:a. Den är vit, nästan rostfri, B230 motor, hela 85 KW stark ;). Första reg. 911217. Den har gått ca 40´000 mil, prisidé 500 Euro. Jag kan förmedla kontakten till honom och han pratar engelska. Bilder kan han maila till seriösa interessanter. Bilen är regad i Tyskland, har fungerande katalysator. Bilen finns ca 2 mil från Frankfurt.

4
Övrigt / Plastinnerskärmar, bak
« skrivet: maj 09, 2007, 16:07:40  »
En fråga, fanns det ngn årsm. av 340/60 med plastinnerskärmar (typ Lokari) bak? Letade på en tysk Lokarisida..men han hade bara aluinnerskärmar fram. Mina hjulhus/skärmkanter bak är fortfarande helt felfria....men eftersom jag kör en hel del året runt....vill jag ju försöka skydda grejerna.....Om ngn har sånt liggandes, köper jag gärna, kommer en sväng till Sverige i sommar.

Sidor: [1]