Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - D-qvist

Sidor: 1 2 3 [4] 5 6
121
okej nu har jag hittat två munstycken och på de ena står det: solex zc130 och på det andra står det: solex zn145
så nu är frågan: är detta storleken eller är det flödet eller vad det kan va? ska jag bifoga bilder på vilka två munstycken jag hittat eller finns det bara två möjliga?

Är det någon som har en kylare liggandes?? skulle behöva en!!

122
okej, jag får kolla vad det står på dom och fråga någon när jag vet vad det står:)

ja, det värsta är ju att jag har ett fint garage men det är fem mil härifrån så det är 10 mil fram och tillbaka:/

får jag inte det:/?

aa kanske det, vi får se hur jag gör:)

123
haha, aa kanske blir det då:)

124
okej, jag får ta isär och kolla det någon dag, men det står på eller? det är så jävla jobbigt bara för jag har ingenstans att stå och mecka:( där jag har parkeringen bor det bara massa nyfikna folk som sitter i sina fönster och då vill inte dom jag lånar parkeringen av att jag meckar där, och jag kan ju inte stå på en stor icaparkering (eller kan man med det) och grejja så då är alternativet att åka hem till mina föräldrar och den resan kostar 300kr:( så får se när jag gör detta men det ska göras iaf:) och beroende på hur mycket lön jag får nu den 25 juli så blir det 2,5" rör annars blir det de för nästa lön:) räknade ut att det hamnar på ca 2000 i slutändan och då är det från främre röret och bak om man säger så, så som simlar på forumet har det om ni vet hur han har det:)

125
okej, du vet inte vad jag har för originalmunstycken in den va?? så jag kan räkna ut och åka och köpa borr, så behöver jag inte ta loss och kolla och sen åka och köpa borr och sen åka hem och borra. hade varit jättebra om du visste, eller det kanske står på forumet någonstans:)

126
OKEJ, B200K MOTOR VISSTE JAG ATT JAG HADE IAF:)

OKEJ MEN HUR ÖKAR MAN BRÄNSLA MÄNGDEN PÅ EN SÅDAN DÅ? HUR HAR DU GJORT PÅ DIN? JAG HAR FÖR MIG ATT JAG LÄSTE I DIN TRÅD ATT DU HADE BANKAT NER MUNSTYCKET NÅGON MILIMETER, LÄSTE JAG RÄTT ELLER ÄR JAG HELT UTE OCH CYCKLAR, JAG VILL KONVERTERA NU!! (NÄR JAG KOMMER HEM, SITTER JU PÅ JOBBET NU:/)

127
Köpes / SV: 2 dörrars 340/360
« skrivet: juli 08, 2012, 23:08:28  »
Är det inte en bil han vill ha? det är la inte bara dörrarna??

128
Jag har en förgasare, vet inte vilken det är men jag vet att när jag skulle sätta på sportluftfilter så satt det inte som på en moppeförgasare utan att luftingången sitter uppepå förgasaren om du fattar vad jag menar, vet du vilken förgasare det skulle kunna vara?

Kan man tanka typ 35liter bensin och 15liter e85 och köra som det är nu innan jag orkar fixa med munstycken mm för det är denna månaden som ser ut att jag behöver ta från pengar som inte finns för att komma till jobbet:/

129
Jag tycker det har verkat lite dött här inne nu det senaste:/ jag trodde iaf jag skulle få någon mer komentar för fälgarna men men.

En liten fråga bra: hur mycket behöver man göra för att konvertera till e85? det är la ett ganska enkelt jobb va? har nämnligen börjat märka hur dyrt det är att tanka:/

130
idag fick jag hem lite ledbelysning:D och monterade det direkt efter maten:) här kommer lite bilder på hur det blev, min tjej tycker det ser ut som en cirkus inne i bilen:/ och även en bild på hela bilen

131
Projekt / SV: Volvo 343 83'a b14 4s Grundrenoveras
« skrivet: juli 01, 2012, 23:24:30  »
Kommer följas:) släng upp lite bilder som den ser ut nu??:)

132
AA jag är riktigt nöjd med dom:)

133
Sitta som en smäck var ordet:D fyfaan vad bra det blev tycker jag:) dom fyllde ut riktigt bra:) och fick dom för 700 istället för 750:) visst en 50lapp e ju inte mycket men en 50lapp hit och en dit blir mycket tillslut. ja här kommer iaf tre bilder, en före och en efter och även en som man ser fälgarna från närmare håll:) och säg inte att det inte blev bra nu för jag är så otroligt glad för dom nya fälgarna;) ni får säga vad ni vill, bara kul med kritik:)

134
Jag ska åka och köpa dom på torsdag så då kommer en bild på hela bilen med dom på:D

135
Tack så mycket:) ringer han nu med en gång:)

136
Nä hon ville inte sänka priset och däcken var gamla och slitna så jag skiter i dom.

SNABBT SVAR UPPSKATTAS!!!! passar dom här i hjulhuset på 360??

http://www.blocket.se/goteborg/Sommardack_pa_alufalgar_Volvo_460_41206896.htm?ca=15&w=1

137
Jag mailade henne med dom fälgarna som du nämnde först så får la se vad som händer:D

138
Projekt / SV: Televerks 360 GLT
« skrivet: juni 25, 2012, 00:21:39  »
igår kväll smsade jag han och sa att jag ville köpa mätartavlorna och m3 speglarna om han kunde skicka dom:( men men får la hålla ögon och öron öppna om man får chansen någon mer gång:)

139
Projekt / SV: Uppfräschning av Volvo 345 DLS -81
« skrivet: juni 25, 2012, 00:19:38  »
okej, jag köpte den biligare varianten som var supermörk tror jag:) får se hur det blir om det kanske åker på i helgen:)

140
dom första va ju 15" vet inte om det får plats:/ och dom andra är nästan ett helt års studiebidrag så det är lite över min prisklass:( annars va dom feta:)

141
Projekt / SV: Uppfräschning av Volvo 345 DLS -81
« skrivet: juni 24, 2012, 20:49:38  »
NR 2 helt klart:) sen att backa när det är mörkt är la inga problem det finna ju sidospeglar:) låtsas att det är en lastbil, då finns bara sidospeglarna och det är inga problem att backa med lastbil när det är mörkt:)

hur ska du tona? sån där toningplast eller lämna in det? jag köpte sån toningsplast på biltema med 5% ljusgenomsläpp:) får la se hur det blir:)

142
AA speciellt när bara resan i bensin kosta ca 500kr :'( aa kan jag lova att jag gjorde

143
Stereo/Styling / SV: Vita mätartavlor
« skrivet: juni 24, 2012, 18:45:06  »
Hej jag fattar inte hur man gör vita mätartavlor, kan någon snäll själ göra alla fyra tavlor vita med blå eller svarta siffror? i rätt storlek så man bara kan skriva ut sen:D

144
Fan Fan Fan!!!!! vad jag blir sur:@ jag kommer till han så har han inte kvar dom fälgarna jag vill ha utan han har ett par 15" fälgar och så blir jag sur så jag sa bara att jag inte är intresserad och gick, sen ringer han och vill sälja saabfälgar till mig! vilket jävla knallarsle:@ så det blev tyvärr inga aluminiumfälgar:(

145
Idag bär det av till Uddevalla för att köpa 14" alufälgar, det kommer nog en bild ikväll på hur det ser ut:)

146
Säljes / SV: garagerens mycket godis
« skrivet: juni 23, 2012, 23:54:59  »
Mätartavlorna och m3 speglarna om du kan skicka sakerna och jag betalar självklart frakten bara du räknar ut vad allt blir:)

147
Om det är komplett med pump, slangar och styrväxel är det säkerligen värt det. Det verkar vara väldigt ovanlig med servo på 300-serien.
Men frågan är om du tycker det är värt det?

Personligen skulle jag inte orka bygga om till servo som har samma utväxling som original (4,5 varv fullt höger till fullt vänster), skulle jag lägga tid och pengar på att bygga om till servo så skulle jag montera styrväxel med modern utväxling, dvs 2,5 varv fullt höger till fullt vänster. Jag tycker ändå inte att min bil är trögstyrd, men det kan vara för att jag hade en Opel Kadett E tidigare som var lika trögstyrd när bilen rullade som min 345a är när jag står still ::)

Hur gick det med körkortet? Klarade du det?
jag vet inte om det är värt det faktiskt, det kan ju vara bra att ha en liggandes:) och se om man orkar sätta på den, nån gång i tiden så ska jag ha servo på den:)

jodå det var bara att hämta eftersom jag går transportlinjen så får ju vi göra prov och uppkörning innan vi fyller arton så det var klart före jul:)

148
Jag fick ett erbjudande att köpa en serostyrning till min 360:) är det värt 1500 kr?? och om det är värt det, är det svårt att sätta på bilen?

149
IDAG FYLLER JAG 18 OCH FÅR KÖRKORTET OM CA 8 TIMMAR:D:D:D

150
Vad gött:) du får berätta sen vad hela röret kostade när du byggt klart det:) jag ska nämnligen bygga 2,5 tum också:D

151
Projekt / SV: tja bygger en A-taktor av en volvo 340 GLS
« skrivet: juni 15, 2012, 16:31:34  »
Haha Tack, jag funderar på att måla mitt också med hammarlack efter sommar när jag ska byta motor:) fast vet inte vilken färg än:/ antingen blått eller vitt:) men det ska bli kul att följa ditt projekt:)

152
Projekt / SV: tja bygger en A-taktor av en volvo 340 GLS
« skrivet: juni 15, 2012, 16:26:14  »
haha men va fan frågade ju om du målade du med pensel??:)

153
Foto/Film / SV: har ni sett något hemskare
« skrivet: juni 15, 2012, 16:22:09  »
ahah håller med folk tänker konstigt allmänt så tycker jag inte om volvo så mycket för alla har ju en volvo  ;D vi kör mest med engelska bilar tillexempel ROVER 75
Vad kul att läsa för exakt så tänkte jag med, alla har volvo och då blir det inte så kul att ha en men en 300 kändes inte som en sån bil eftersom inte många har en:) men det är ju jävligt onödigt att spränga motorn:(

154
Projekt / SV: tja bygger en A-taktor av en volvo 340 GLS
« skrivet: juni 15, 2012, 16:18:28  »
Målade du med pensel? det är den ända 300 traktorn va? har aldrig sett någon innan:) hoppas du får den som du vill ha den, motorrummet blev väldigt fint iallafall

155
Vet inte hur många som är intresserade men halva stötfångaren är färdigslipad nu så det är bara andra halvan kvar och sen lite lackning:) Fyfaaan för att slipa spackel, att man inte kan nöja sig med originallooken ibland:/ men men det blir kul att se när det blir klart:) och på måndag 18juni så fyller jag 18år och kl 8 på morgonen så ska jag åka och hämta mitt körkort så blir det ut och bränna med bettan;) antagligen utan stötfångaren men vafan bilen går framåt utan den på:)

Jag är intresserad! Se till att få färdigt fångaren nu så du kan ut och glida i bettan med kofångare på sedan! Kan vara bra att ha om du mot förmodan krockar med något hårt  ::)

Grattis till körkortet!!

Visa gärna bild på ditt arbete så här långt och sen när det är fint och färdigt  :D
så här är en bild som det ser ut nu, ocj jag får ha det såhär i en månad eller två:/ men sen blir den fin:) och jag har inte berättat om mitt lilla scoopjobb som jag har grejat med men när jag slipade huven för lackning så märkte jag att det var genomrostat längst fram på huven( altså jag kunde köra lillfingret igenom så jag spacklade där det va som värst och så la jag underredsmassa på baksidan, vet inte om det hjälper men det kändes som att jag va duktig när jag gjorde det;) och så la jag på lacken som jag ändå hade köpt:)  och det värsta är ju inte rosten ( för jag kan ju köpa ny huv) det värsta är allt jävla slipjobb på spacklet runt scoopet och så måste jag köpa ny huv så jag får ju göra samma sak en gång till om jag nu ska ha scoop:/

156
Så bra:) ja men nu hart satt på stötfångaren fram igen, tappa lusten lite för det blev typ bublor som man kunde trycka in så skär jag bort där det är så och lägger i spackel så blir det stället bra mmen då är det självklart ett annat ställe som är likadant på så jag tappade lusten lite nu men den kommer nog tillbaka innom en månad eller nåt:) och så funderar jag ändå på att nita dit en stötfångare från någon annan bil så det blir som en framkjol och då känns det ju onödigt att göra klart den nu om man ändå ska göra om den om en eller två månader igen:/ fast jag ska ju ändå ha listen som den är nu med spackel runt sig men känns lika bra att göra det på en gång:)

Sen har jag en fråga till er som har gjort egna sidokjolar, dom sitter la fast på bilen med hjälp av plats eller spackel eller nåt, alltså inte med skruv? då kan man ju inte ta bort framskärmen om det skulle behövas? eller ska man inte tänka så lång när man gör sånt kanske? anledningen till att jag frågar är att jag funderar på att göra det men jag vill kunna ta loss framskärmen om man behöver laga rost:/

Okej tack så mycket:) får köpa en sån ledlist någon dag då och klämma in där:) men jag har kollat på dedär med vita tavlos och jag fattar inte hur man gör, jag har läst den tråden om det men alla vita tavlor finns ju inte och jag vill ju inte bara ha hastighetstavlan vit:/ och sen hur man får den i rätt format mm, men jag får kolla på det lite noggrannare:)

Kul att den kommer följas:)

157
Säljes / SV: 1041 bakaxel förberedd för 360
« skrivet: juni 13, 2012, 10:00:05  »
jojo, men om den är kvar:)

158
Säljes / SV: Volvo 360 4dr skrotas
« skrivet: juni 12, 2012, 23:42:34  »
hej, har du kvar motorhuven? den är inte sönder rostad va(som min är:( ) om du ska skrota bilen snart så kanske du kan ställa undan motorhuven till mig? jag vet inte när jag kan komma och hämta den eftersom jag bor i gbg men tänkte ta en liten roadtrip i sommar och ev köpa lite delar:) förästen hur mycket ska du ha för huven isåfall?

159
Säljes / SV: 1041 bakaxel förberedd för 360
« skrivet: juni 12, 2012, 23:37:51  »
Finns hela drivlinan kvar i augusti eller nåt när soomarjobbspengarna har kommit så kommer jag och köper det för 2500:D

160
Vet inte hur många som är intresserade men halva stötfångaren är färdigslipad nu så det är bara andra halvan kvar och sen lite lackning:) Fyfaaan för att slipa spackel, att man inte kan nöja sig med originallooken ibland:/ men men det blir kul att se när det blir klart:) och på måndag 18juni så fyller jag 18år och kl 8 på morgonen så ska jag åka och hämta mitt körkort så blir det ut och bränna med bettan;) antagligen utan stötfångaren men vafan bilen går framåt utan den på:)

Sidor: 1 2 3 [4] 5 6